Mini Cart

  • Ei tuotteita korissa.
Ashleyn ompeluasema
, Alyssa Alley

Annoimme muutamalle käsityöläiselle varhain pääsyn DreamCartiin. Ashleylle siitä on tullut hänen ompelupiste ja -keskus pienelle yritykselleen.

Mikä on luova intohimosi? Miksi luot?

Mielestäni se merkitsee kykyä ilmaista yksilöllisyys. Olen aina halunnut tehdä asioista omat. Vietin koko kesän lapsena rakentamalla räätälöityä polly-taskukeskusta pahvista ja mistä tahansa, mitä löysin talon ympäriltä, ​​koska halusin sen olevan oikean muotoilun ja värivalikoiman. Lukiossa tein ostoksia melkein yksinomaan säästökaupoista ja muokkasin löytämiäni vaatteita, jotta en olisi pukeutunut kuten kaikki muut. Uskon, että itseilmaisu missä tahansa muodossa on tapa käyttää luovuutta. Minusta luominen auttaa minua tuntemaan olevani enemmän yhteydessä minuun.

Millainen Crafter olet?

Kasvoin ompelemaan kesäleirejä ja olen jatkanut ompelua paljon aikuisena, mutta en tiedä, että kutsun itseäni ompelijaksi. Ompelukone on työkalu, joka antaa minulle kyvyn luoda jotain, jota rakastan siinä. Pidän uusien taitojen oppimisesta, koska se laajentaa ajatteluni siitä, mitä voin luoda. Yritin äskettäin neulanlävistys ja olen rakastunut!

Millaisia ​​tarvikkeita käytät ja säilytät?

Minulla on tällä hetkellä Etsy-kauppa jossa myyn käsintehtyjä reput, joten suuri osa työkaluistani ja tarvikkeistani on suunnattu kyseiseen käsityöhön. Minulla on paljon kangasta, vetoketjuja, puuvillanauhoja jne. Käytän 13 "X13" -laukkua parhaillaan käynnissä olevien reppujen säilyttämiseen. Se on ollut erittäin hyödyllistä pitää asiat järjestäytyneinä.

Rakastan sitä, että DreamCart antaa minulle lisätilaa, joten nyt voin tehdä tilaa varastoida käsityömateriaaleja, joita nautin käytöstä, kun en työskentele tilauksissa. Asiat, kuten kirjontakierre ja -vanteet, nahka, helmet ja maali. Pidän myös lukemisesta ja kirjoittamisesta, joten nyt minulla on hylly kirjoille ja muistikirjoille.

Kuinka DreamCart ompelee?

Mahtava. Useista syistä. 1. Pöytätila. Suuri osa ompeluista on leikkaamista, mikä vaatii suuren, tyhjän työpinnan, jonka DreamCart tarjoaa. 2. Yksinkertainen asennus / puhdistus. Minulla on pieni asuintila, joten kun olen työskennellyt projektien parissa, haluan aina siivota ja DreamCart tekee siitä niin helpon. 3. Varastointi. Se on harhaanjohtava, kuinka paljon mahtuu toteihin alla. Vaihdin aina äänitiedostoani edestakaisin DreamBox ja DreamCart, joten minulla on kaikki käsillä nykyiseen projektiin.

Kuinka asennus tapahtuu, kun se on kytketty DreamBox?

Et todellakaan voi kysyä parempaa asennusta. Minulla oli loppumassa pöytätila, kun työskentelin ompeluprojektissa, mutta DreamCart on korjannut sen täysin. Ja nyt, kun työasemia on useita, on paljon helpompaa vakuuttaa mieheni auttamaan minua tilauksissa. :)